Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Jakie to w WarRocku sa lagi #1 [HD]

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sry ale nie wiem po co ten filmik . Tutaj jeszcze ta gra w miare płynnie chodzi ... Żebyś zobaczył u mnie . Jedyne za co dam like to pokazanie gry na zoombie .

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

Spoko , spoko a kiedy go nagrałeś bo jak nie dawno to masz ZŁOTY net i komputer :) Prawie 0 lagów jak na teraz ;)

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

Po 1 nie widze tu żadnych lagow, bardziej to ci sie gra tnie, widocznie masz slabego kompa. Po 2 nie umiesz grac zombie

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Po 1 nie widze tu żadnych lagow, bardziej to ci sie gra tnie, widocznie masz slabego kompa. Po 2 nie umiesz grac zombie

• Procesor AMD Phenom II X4 955 4x 3.2GHz
  • Karta graficzna GIGABYTE Radeon HD6850 1GB GDDR5 WindForce
  • System operacyjny Win 7
  • Ilość ram 8GB
  • Zasilacz. XFX Core PRO 550W 80+ Bronze ATX

Wątpie, że to słaby komputer :) (szczególnie wtedy gdy BF3 chodzi mi na ultra :)) Chodzi o to, że gubię pakiety i dlatego gdy ktos gra mam wszystko tak wooooolno ;]

2rc8k5i.png

Opublikowano
o.O staryy tnie ci masakrycznie... jak bede miał czas to dodam swój filmik i se porównasz.. bo mi zero ścin
Opublikowano

o.O staryy tnie ci masakrycznie... jak bede miał czas to dodam swój filmik i se porównasz.. bo mi zero ścin

W sumie to takze dlatego że miałem odpalonego serwa Minecrafta (Ale nikt na nim nie grał). Możecie mieć racje :) Ale chodzi o to że wszystko jest takie wolne? To akurat nie ja grałem tylko byłem spectatem. ja gram od 0:22 do 0:53.

2rc8k5i.png

Opublikowano

Mnie się w życiu tak nie cieło. Chyba, że masz to tylko przy nagrywaniu lub chciałeś "upokorzyć" warrocka i włączyles torent, serw minecraft. Ale moge się mylić :)

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Tu nie ma żadnych lagów. po prostu masz słabego PC i gra ci się tnie. Dokup Ram'u i kup nowego procka , teraz można tanio dostać przyzwoity sprzęt i nie będziesz narzekał i większa napewno będzie frajda z gry. No i oczywiście przyda się do gier z dużymi wymaganiami.

Opublikowano

Ramy ma dokupic!? I kupic nowego procka!? Mu wr powinien z palcem w dupie chodzić bez nawet 1 zaciecia na najwyzszych detalach...

Opublikowano

Kolega 2UP nie przeczytał chyba posta xD Oj mówie wam że to kwestia pingu :) Pamiętam, że jak miałem premke to zero lagów, NIC. Widać jak G1wywyższa tych co im płacom :)

2rc8k5i.png

Opublikowano

Mozesz miec ping 800 i nie powinno ci sie ciąc. Lagi graficzne to coś innego niz lagi. A ci się tnie, jakby to była wina kompa :|

Opublikowano

Ale zobacz że kiedy ja gram to nic nie muli a kiedy oglądam jak ktoś gra to wtedy wszystko jest wolno ;]

2rc8k5i.png

Opublikowano

Jaki ping masz u goscia? E: jzu sprawdzielm, masz 999 u nich, to moze powodowac lekkie lgi, ale jeszcze raz si eprzypatrzylem i jak strzelasz z tego mp7a1, to jakies 2x wolniej niż powiineneś, jakby ci po prostu nie chodzilo plynnie. Może jakiś wirus, który ci spowalnia mocno kompa?

Opublikowano
  • Procesor AMD Phenom II X4 955 4x 3.2GHz
  • Karta graficzna GIGABYTE Radeon HD6850 1GB GDDR5 WindForce
  • System operacyjny Win 7
  • Ilość ram 8GB
  • Zasilacz. XFX Core PRO 550W 80+ Bronze ATX

Wątpie, że to słaby komputer :) (szczególnie wtedy gdy BF3 chodzi mi na ultra :)) Chodzi o to, że gubię pakiety i dlatego gdy ktos gra mam wszystko tak wooooolno ;]

Kolego dla warrock'a to za dużo. Warrock to gra na tak zwane "słabe kompy" albo n3t masz wolny

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę Admina o usunięcie gdyż jest to naruszanie mojego PRAWA AUTORSKIEGO ! Nie wyraziłem zgody na udział w tym filmiku ! Jest tam PODANY MÓJ NICK GRY ! WILCZEKILLER .

Rozdział 1

Przedmiot prawa autorskiego

Art. 1. 1.Przedmiotem prawa autorskiego jest każdy przejaw działalności twórczej o indywidualnym charakterze, ustalony w jakiejkolwiek postaci, niezależnie od wartości, przeznaczenia i sposobu wyrażenia (utwór).

2.W szczególności przedmiotem prawa autorskiego są utwory:

1) wyrażone słowem, symbolami matematycznymi, znakami graficznymi (literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne oraz programy komputerowe),

2) plastyczne,

3) fotograficzne,

4) lutnicze,

5) wzornictwa przemysłowego,

6) architektoniczne, architektoniczno-urbanistyczne i urbanistyczne,

7) muzyczne i słowno-muzyczne,

8) sceniczne, sceniczno-muzyczne, choreograficzne i pantomimiczne,

9) audiowizualne (w tym wizualne i audialne).

3.Utwór jest przedmiotem prawa autorskiego od chwili ustalenia, chociażby miał postać nie ukończoną.

4.Ochrona przysługuje twórcy niezależnie od spełnienia jakichkolwiek formalności.

Opublikowano

@up No i co z tego? To jest gra. Stanie Ci się coś po opublikowaniu tego nicku? Moim zdaniem nie. Jesteś po prostu przewrażliwiony... Uspokój się trochę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...